Internet voor binnen- en buitengebied van Friesland en Groningen

Bij De Friese Draad kunt u draadloos internet aanvragen voor het buitengebied van Friesland en Groningen. Al meer dan 10 jaar bieden wij betrouwbaar internet tegen een lage prijs! Bovendien profiteert u van de vertrouwde service van een lokale internetprovider. Bekijk onze pakketten voor internet, internet en tv en internet, tv en telefonie. De installatie is eenvoudig en snel en doen wij graag voor u. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een doe-het-zelf pakket.  

Een wifi-netwerk aan huis voor meer flexibiliteit

Met een wifi-netwerk aan huis heeft u veel vrijheid en flexibiliteit. Door het sterke signaal kunt u in en ook om het huis plezierig internetten. De verschillende abonnementen zorgen ervoor dat u altijd de juiste keuze kunt maken.

Draadloos zakelijk internet aanvragen voor het binnen- en buitengebied van Friesland en Groningen

Bij ons kunt u ook uitstekend terecht voor zakelijk internet voor binnen- en buitengebied van Friesland en Groningen. Wij bieden 4 verschillende keuzes van Basic tot Ultra Fast. Zo kan ieder bedrijf de juiste verbinding kiezen. Wij meten zonder verdere verplichting de signaalsterkte op uw adres. Hierna geven wij direct inzicht in de mogelijkheden.

Draadloos internet aanvragen: bekijk onze dekking in Friesland en Groningen

Bekijk ons dekkingsgebied in Friesland en Groningen en vraag direct draadloos internet aan.

Wij bereiken plaatsen als: Burgum, Blije, Deinum, Drachten en Industriegebieden, Drachtstercompagnie, Drogeham, De Alde Feanen, Earnewoude, Garijp, Goëngahuizen, De Haar, Den Horn  min. EUR 45 p.m., Heerenveen, Hurdegaryp, Jistrum, Kollum, Kootstertille, Kuikhorne, Leeuwarden Oost en West Industrie, Lutjegast Groningen min. EUR 45 p.m., Marssum, NijBeets, Nijega, Noardburgum, Opende, Oudega, Ritsumazijl, Warten, Suameer, Sumarreheide, de Tike, Twijzel, Veenwouden, Wergea havengebied, Zwaagwesteinde en Zwartkruis. Dit bereik is tot zeker 5 kilometer rondom deze plaatsen.