Internet voor binnen- en buitengebied van Friesland en Groningen

De Friese Draad bestaat sinds 2006 en is uitgegroeid tot een toonaangevende lokale aanbieder van internet. Inmiddels hebben wij zo’n 1.000 klanten in Friesland en Groningen. Wij leveren een stabiele, vaste breedband internetverbinding voor particulieren en bedrijven. De techniek is eenvoudig en snel bij u te installeren door onze monteurs. Wij staan ook na installatie altijd voor u klaar.

Onze diensten verzorgen wij met eigen infrastructuur die zorgvuldig opgebouwd is. Wij verkopen dus geen diensten of technologie van derden. Door de hoge kwaliteit van onze infrastructuur en technologie leveren wij een snelle en stabiele internetverbinding. Dit doen wij zelfs in de buitengebieden van Friesland en Groningen. U kiest op basis van het tarief zelf de geleverde snelheid (0-100 Mbit/s). Wij maken alleen gebruik van gecertificeerde apparatuur van betrouwbare merken zoals Mikrotik en Air Fiber.

Als u verhuist binnen ons dekkingsgebied kunt u internet van De Friese Draad met dezelfde instellingen blijven gebruiken. Vanaf eind april 2017 is onze dienst beschikbaar in Burgum, Blije, Deinum, Drachten en de Industriegebieden, Drachtstercompagnie, Drogeham, De Alde Feanen, Earnewoude, Garijp,  Grijpskerk min. EUR 45 p.m., Goëngahuizen, De Haar, Den Horn, Hurdegaryp, Jistrum, Kollum, Kootstertille, Kuikhorne, Leeuwarden Oost en West Industrie, Lutjegast min. EUR 45 p.m.,Marssum, Nij Beets, Nijega, Noardburgum, Opende, Oudega, Ritsumazijl, Warten, Suameer, Sumarreheide, de Tike, Twijzel, Veenwouden, Wergea havengebied, Zwaagwesteinde en Zwartkruis.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer te weten komen? Stuur ons dan een bericht!